A intrat cu bicicleta într-un autoturism


Intră acum și în grupul de

Spre ghinionul unui şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, un biciclist s-a izbit autoturismul pe care il conducea, iar testul cu alcoolscopul făcut de poliţiştii veniţi la faţa locului îi va aduce sancţiuni. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orelor 09:50, pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Suceava, M. Andrei, în vârstă de 23 ani localnic, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat pe M. Mihai, în vârstă de 53 ani localnic, care se deplasa în calitate de biciclist pe strada Locotenent Turturică şi a pătruns în intersecţie fără a se asigura corespunzător şi fără a acorda prioritate de trecere.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care la sosirea ambulanţei a fost examinat medical, după care a refuzat să fie transportat la Spitalul Judeţean Suceava. Acesta nu purta cască de protecţie.

Atât conducătorul auto, cât şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ pentru primul şi 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celui de-al doilea, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de