Doi copii minori, accidentaţi


Intră acum și în grupul de

Doi minori lăsaţi nesupravegheaţi, unul în vârstă de 7 ani şi celălalt în vârstă de 2 ani, au fost loviţi de maşini. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 08.10, pe DJ 208B, în interiorul comunei Siminicea, minorul D. C., de 7 ani localnic, fiind nesupravegheat s-a angajat la traversarea în fugă a drumului, prin loc nemarcat, fiind acroşat de către un autoturism condus de B. Alina, în vârstă de 29 ani, din localitate.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: ,,politraumatism prin accident rutier, contuzii şi escoriaţii faciale” necesitând pentru vindecare circa 10-15 zile de îngrijiri medicale. Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot miercuri, la ora 18.26, pe DC 66, în interiorul comunei Vereşti, D. Petre, în vârstă de 29 ani, localnic, în timp ce conducea o autoutilitară, a surprins şi accidentat pe minorul A. D., de 2 ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, fiind lăsat nesupravegheat.

Micuţul a fost transportat la spital unde i s-a stabilit diagnosticul: ”traumatism cranio-cerebral minor prin accident, hematon orbital stâng”, necesitând pentru vindecare circa 7-10 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de