Viceprimarul Marian Andronache anunță că proiectul rutei alternative Suceava-Botoșani a fost devansat după ce podul peste râul Suceava a fost realizat mai repede decât estimările.


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Marian Andronache a anunțat, marți, că lucrările la ruta alternativă Suceava-Botoșani vor fi devansate ca urmare a realizării rapide a lucrărilor la podul peste râul Suceava.

El a spus că monitorizează îndeaproape stadiul lucrărilor de construcții la podul peste râul Suceava, ruta alternativă Suceava – Botoșani.

„Realizarea podului va ajuta mult la descongestionarea traficului din municipiu, așadar am grijă ca termenul de execuție a lucrării să fie respectat întocmai”, a spus Andronache care a precizat că termenul era sfârșitul anului 2020.


El a precizat că, deocamdată, situația este bună, iar graficul de implementare a proiectului a fost devansat de situația curentă a lucrărilor. „Urmează execuția rampelor care vor conecta podul cu șoseaua de centură pe ambele maluri; amenajarea malurilor Sucevei, în amonte; betonarea și asfaltarea podului. Simultan, se realizează studiul de fezabilitate la Ruta alternativă Suceava- Botoșani, Etapa II, Tronson I, intersecția Calea Unirii – Traian Vuia – Pod”, a menționat Marian Andronache. (N.B.)


Intră acum și în grupul de