Primarul Ion Lungu cere șefului IJS Suceava un inventar „mai aspru” al locurilor de cazare ale unităților școlare din Suceava pentru a fi alocate pentru studenți: La o inspecție eu am găsit muncitori în camere


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut, luni, un apel inspectorului școlar general al județului Suceava, Gabriela Mihai, să facă un inventar al locurilor de cazare din căminele unităților școlare din municipiu pentru a fi alocate studenților mai ales că el a găsit muncitori cazați într-un astfel de cămin.

Prezent la deschiderea anului școlar universitar la USV, primarul Ion Lungu a remarcat prezența în sală a șefului ISJ Suceava, Gabriela Mihai, despre care are un respect deosebit pentru că a fost învățătoarea fiicei sale.

El i-a spus acesteia că împreună vor putea ajuta Universitatea să asigure locuri de cazare pentru studenți în cămine școlare.

„Să facem un inventar mai aspru la școli să ajutăm Universitatea pentru că sunt convins că mai sunt spații de cazare. Eu am fost în inspecție la școli și  a fost jenant când am găsit în camere muncitori fără să aibă aprobarea Primăriei”, a spus Lungu.

El a arătat că acele spații ar trebui oferite pentru cazarea studenților

„Vă rog să facem împreună această inventariere și sunt convins că mai sunt locuri pentru Universitate”, a spus Ion Lungu.   


Intră acum și în grupul de