Tricouri „Puma” contrafăcute, depistate în bazarul din Rădăuţi


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului Combaterea Infracţionalităţii Transfrontaliere al I.J.P.F. Suceava, în cooperare cu lucrători de la Serviciul de Investigare a Fraudelor al I.P.J. Suceava, au executat miercuri, în bazarul Voinţa din municipiul Rădăuţi, o acţiune pe linia combaterii faptelor de încălcare a legislaţiei pe linia Dreptului de Proprietate Intelectuală.

Astfel, a fost depistat R. Sorin, în vârstă de 30 de ani, administrator la o societate comercială, care oferea spre vânzare 16 tricouri bărbăteşti purtând sigla „Puma”, susceptibile a fi contrafăcute. Acestuia i s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Bunurile, în valoare de 315 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar actele premergătoare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în vederea atribuirii numărului unic.


Intră acum și în grupul de