Managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu, propus ministru al Sănătății în viitorul guvern liberal


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu, este unul dintre cei care ar urma să facă parte din noul guvern care va fi condus de președintele PNL, Ludovic Orban.

Potrivit unor surse politice, pentru funcția de ministru al Sănătății este propus un manager de spital care a avut performanțe mari.

Surse politice liberale au confirmat pentru News Bucovina că pentru funcția de ministru al Sănătății este propus managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu.

Sursele citate au arătat că propunerea a fost susținută de vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan.

Liberalii vor să transmită prin această nominalizare că în domeniul Sănătății este promovată o persoană cu performanțe în domeniu.

Președintele Klaus Iohannis ar urma să anunțe marți nominalizarea lui Ludovic Orban pentru funcția de prim ministru.

Urmează ca premierul desemnat să formeze noul guvern, care va fi format din 15 ministere, potrivit surselor liberale, iar în termen de zece zile acesta se va prezenta cu noul guvern și programul de guvernare în Parlament pentru votul de învestitură.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis a decorat în luna aprilie cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru performanță în sănătate. (T.B.)


Intră acum și în grupul de