Culturism multi-level la Suceava sau ce face diferența între două concursuri de arătat mușchii


Intră acum și în grupul de

Week-endul care tocmai s-a încheiat a fost un foarte bun prilej pentru ”încordat mușchii” pe scenele Casei de Cultură a Sucevei. Pentru că la cam asta a ajuns să mai fie folositoare Casa de CULTURĂ în ultima perioadă.

Prima dată au făcut-o cei de la PNL. Sâmbătă dimineață, în ziua când s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale!

Pentru că sondajele de opinie îl dau ca sigur câștigător al primului tur de alegeri pe actualul președinte al țării, dl Klaus Iohannis, liberalii suceveni, îmbrăcați frumos, de duminică, au ocupat sâmbătă dimineață, până la refuz sala mică a Casei de Cultură. Și s-au încurajat între ei, și-au spus lucruri care țin de posibila viitoare guvernare a lor, cu alte cuvinte au socializat ca niște învingători.

Singura problemă a PNL Suceava a fost că dintre toți cei prezenți acolo doar o parte au fost și luptători pe scena politică, restul fiind doar oportuniști de profesie, care, atunci când procentele PNL depășesc 30 % scot din dulap cravatele galbene, cămășile albastre și fularele cu PNL și ies la faleză.

Liderul județean al liberalilor suceveni, dl Gheorghe Flutur lasă impresia însă că nu pare să îl deranjeze acest lucru.

Dl Flutur a făcut și câteva declarații presei. Flancat de deputatul Ioan Bălan și de primarul Sucevei, Ion Lungu, liderul incontestabil al PNL a părut să știe cam cum va fi ”meciul” la aceste alegeri prezidențiale. Principalii săi colaboratori au plusat însă și au explicat că îl văd pe Klaus Iohannis câștigător încă din primul tur de scrutin.

O declarație foarte importantă a fost cea a vicepreședintelui regional Ioan Bălan care a anunțat că liderul PNL, Ludovic Orban, ar urma să fie candidatul ales de Klaus Iohannis pentru formarea noului guvern, ceea ce înseamnă că PNL își asumă actul guvernării și că șansele unor alegeri anticipate sunt reduse spre zero.

Liderii PNL au umplut sala mică a Casei Culturii din Suceava

A doua rundă de ”încordat mușchii”, de data asta însă la propriu a fost duminică dimineață, când pe scena din sala mare a Casei de Cultură s-a derulat gala de culturism și fitness, SEMTEX, ediția a 3-a. Acțiune sportivă foarte bine organizată de un singur om, Cristian Tcaciuc, fost medaliat la campionatul național de profil.

Diferența între ”mușchii încordați” de sportivii lui Cristi Tcaciuc și cei ai multor dintre liberalii din spatele lui Gheorghe Flutur este că primii își etalează mușchii lor lucrați în urma unor antrenamente dificile și după un program strict, în timp ce ceilalți își arată tot „mușchii” lui Gheorghe Flutur sperând că vor fi din nou recompensați cu funcții publice.

concurs de talie națională la Suceava

Ceea ce pare că a mai domolit visele unora dintre cei care se și vedeau din nou la butoane a fost mesajul lui Gheorghe Flutur care a fost foarte clar: pentru a reconstrui după guvernarea dezastruoasă a PSD, o eventuală guvernare liberală va trebui să fie una cu oameni competenți, cu soluții și multă muncă.

De aceea, pentru că Gheorghe Flutur susține că se dorește o Românie NORMALĂ, va fi necesar ca din meniul politic să fie scoase sinecurile politice și să fie promovați doar cei care au cu adevărat ceva de spus în actul administrativ.

MIHAI  CHIRA  


Intră acum și în grupul de