Parcare cu plată, de luni, pe străzile Vasile Bumbac și Nicolae Bălcescu din Suceava. Lucian Harșovschi: Încurajăm sucevenii să descarce aplicația Suceava Parking


Intră acum și în grupul de

Noi sisteme de parcare cu plată vor intra în vigoare, de luni, în municipiul Suceava, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi.

El a amintit că în baza hotărârii luate de Consiliul Local, sistemul de parcare cu plată va fi introdus și pe străzile Vasile Bumbac și Nicolae Bălcescu, începând cu data de 16 decembrie 2019.

Viceprimarul a precizat că în prezent în aceste zone sunt montate 5 parcometre, iar în perioada următoare urmează să fie montate încă două.

Tariful de parcare este de 2 lei/oră.

„Încurajăm sucevenii să descarce aplicația Suceava Parking, care este disponibilă atât pentru sistemele de operare iOS, cât și Android. Pentru cei care nu folosesc aplicația, plata se poate realiza și printr-un SMS trimis către numărul de telefon 7442”, a spus viceprimarul.

Lucian Harșovschi a reamintit că parcarea în cele două parcări subterane, de pe strada Ana Ipătescu și Vasile Bumbac, are tariful redus, de 1 leu/oră.


Intră acum și în grupul de