VIDEO // Tabăra de la Bucșoaia ar urma să devină tabără sportivă pentru tineret, a anunțat președintele Gheorghe Flutur după discuții cu ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe


Intră acum și în grupul de

Tabăra de la Bucșoaia ar urma să devină tabără sportivă pentru tineret, a anunțat, sâmbătă, la Vatra Dornei, președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur, după o discuție cu ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe.

„Am discutat cu ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, despre finanțarea Taberei de tineret de la Bucșoaia. Sunt fonduri europene, Ministerul Tineretului dorește să se implice în finanțarea acestui proiect”, a declarat Gheorghe Flutur, adăugând că în proiect se va implica și Ministerul Fondurilor Europene.

El a declarat că va fi vorba despre o tabără sportivă pentru tineret.

Potrivit lui Flutur, proiectul presupune încurajarea sporturilor în această tabără de la Bucșoaia care era cândva un reper.

„Luni dimineața primarul din Frasin va fi la Ministerul Tineretului pentru a găsi soluții. CJ Suceava este pregătit să intre în parteneriat cu Primăria Frasin pentru finanțarea Taberei de tineret de la Bucșoaia”, a spus Flutur.

Gheorghe Flutur și Ionuț Stroe au asistat, sâmbătă, la Vatra Dornei, la Cupa Mondială de sanie pe pârtie naturală, ocazie cu care cei doi au purtat discuții privind mai multe proiecte.


Intră acum și în grupul de