Primii pasageri Blue Air pe ruta Suceava-Viena


Intră acum și în grupul de

Miercuri, la ora 10:15, de pe Aeroportul Internaţional “Ştefan cel Mare” a decolat primul avion al companiei aeriene “Blue Air”, pe ruta Suceava – Viena. În aeronava, care a aterizat la Salcea în jurul orei 9:30, s-au urcat opt pasageri.

Evenimentul a fost marcat într-un cadrul festiv prin tăierea unei panglici inaugurale de către de vicepreşedintele CJ Suceava, Vasile Ilie şi directorul comercial al “Blue Air”, Constantin Lucescu.

La acţiune au fost prezenţi şi directorul aeroportului sucevean, Dumitru Sahlean, consilierul de imagine al operatorului aerian “Blue Air”, Oana Roman, şi nu în ultimul rând, directorul de comunicare al companiei, Florentina Ivan.

“Este un moment istoric pentru Suceava, pentru prima dată, Aeroportul Internaţional “Ştefan cel Mare” îşi merită denumirea de internaţional. După 47 de ani, judeţul Suceava este legat direct de restul Europei prin cursele regulate pe care companie Blue-Air le face către Viena şi Veneţia”, a declarat vicepreşedintele Vasile Ilie, care şi-a exprimat speranţa că lucrările de modernizare a aeroportului vor demara cât de curând.

Vrând să vadă condiţiile în care vor zbura pasagerii, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Vasile Ilie a urcat la bordul avionului.


Intră acum și în grupul de