Liderul PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, aplaudat și aclamat în plenul CJ Suceava de consilierii județeni liberali. El a lăsat să se înțeleagă că Gheorghe Flutur va fi președinte al CJ Suceava și anul viitor, după alegerile locale. Flutur: Vă garantez că voi fi aici


Intră acum și în grupul de

Liderul organizației municipale PSD Suceava consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a fost aplaudat, marți, în plenul Consiliului Județean Suceava de consilierii liberali după ce a făcut o declarație prin care îl vede pe Gheorghe Flutur președinte al Consiliului Județean Suceava și anul viitor, după alegerile locale, iar pe el în continuare consilier județean de opoziție.

Astfel, în cadrul dezbaterilor de marți privind alocarea de sume pentru localitățile din județ, Dan Ioan Cușnir a făcut referire la repartizarea multianuală care a fost votată anul trecut de consilierii județeni, arătând că pe proiecția de anul trecut, comunele aveau prevăzut între 50.000 și 80.000 de lei, orașele între 150.000 și 200.000 de lei, iar municipiile între 300.000 și 500.000 de lei, fiind o estimare decentă, dar că la alocare raportul este de 1 la 10 în cazul comunelor și de 1 la 6 în cazul orașelor și municipiilor.

După ce proiectul la care a fost această discuție a fost aprobat, Consiliul Județean Suceava a luat în dezbatere proiectul de hotărâre privind repartizarea multianuală pe anii 2021, 2022 și 2023.

„Această estimare am să vă o aduc atenției anul viitor”, i-a spus Dan Ioan Cușnir lui Gheorghe Flutur, stârnind aplauzele liberalilor care au și aclamat strigând „Bravo!”

„Vă garantez că voi fi aici și voi asculta”, i-a răspuns Gheorghe Flutur.

Cușnir a încercat să revină asupra declarației, precizând că va cere socoteală viitorului președinte al CJ Suceava.

„Eu am luat-o foarte în serios ca toate celelalte lucruri”, a completat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de