Un bărbat din Vicovu de Sus a ajuns în arest și apoi a fost plasat sub control judiciar. El a fost urmărit în trafic de polițiști care au constatat că era băut și nu are permis


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 46 de ani din Vicovu de Sus a fost reținut, vineri, după ce a fost prins la volan băut și fără permis.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în timp ce acționa pe strada Calea Cernăuți din oraşul Vicovu de Sus, o patrulă de poliție a observat un autoturism al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliție, a virat brusc spre strada Drumul Nou, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea și oprirea acestuia, la volan fiind identificat un localnic de 46 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată bărbatul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acesta caz s-a întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, bărbatul de 46 de ani fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.              

Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile începând cu 15.02.2020, după expirarea reținerii, una dintre obligațiile impuse fiind aceea ca, bărbatul de 46 de ani să nu părăsească limita teritorială a județului Suceava.


Intră acum și în grupul de