Zece unități școlare din Suceava și Fălticeni sunt închise parțial din cauza gripei sezoniere


Intră acum și în grupul de

Ministerul Educației Naționale a anunțat, marți, că în județul Suceava sunt închise parțial zece unități școlare din județul Suceava, cele mai multe din municipiul Suceava, din cauza cazurilor de gripă.

Astfel, sunt închise parțial Grădinița cu Program Normal Obcini- Suceava, Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Suceava, Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, Grădinița cu Program Prelungit „Așchiuță” Suceava, Grădinița cu Program Normal „Maria Montessori” – structură a Școlii Gimnaziale Nr. 1 Suceava, Liceul Teoretic „Filadelfia” Suceava și Grădinița „Țăndărică” Suceava.

În municipul Fălticeni sunt închise parțial Școala Gimnazială „Al. I. Cuza”, Școala Gimnazială „Ion Irimescu” și Școala Gimnaziala „Ion Ciurea”.

Potrivit ISJ Suceava, în cele zece unități școlare care vor avea activiatatea suspendată până în 28 februarie un număr de 89 de preșcolari sau elevi au fost diagnosticați cu gripă sezonieră.

În aceste unități sunt afectate 21 – grupe / clase care au cursurile suspendate în perioada 21 – 28.02.2020 cu un număr total de 548 de elevi.

În sălile de clasă din unitățile școlare în care s-au înregistrat cazuri de gripă se vor face acțiuni de dezinfecție.


Intră acum și în grupul de