Premieră în administrația locală suceveană: Întâlnire de lucru, la Bruxelles, a primarului comunei Moara cu peste o sută de locuitori ai comunei aflați la muncă în Belgia


Intră acum și în grupul de

Primarul comunei MOARA, Eduard Ferdinand Dziminschi, a fost protagonistul unei reuniuni mai speciale la finele săptămânii trecute când s-a întâlnit cu locuitori ai comunei, în cadrul unei ședințe, ținută într-un restaurant din Bruxelles.

Inițiativa a aparținut unui grup de persoane plecate de ceva vreme din Moara pentru a-și face un trai mai bun în Europa de Vest, dar care au înțeles că ”lucrurile la Moara au început să se schimbe în bine” și care cred că ar avea motive de revenire acasă, cu tot cu familiile lor.

La ședință au fost, conform primarului, peste 150 de persoane care au vrut să știe ce perspective sociale și economice sunt în momentul de față și dacă există potențial real de începere a unor afaceri în zonă.

”Am discutat cu oamenii, le-am spus ce vreau să fac și cum intenționez să duc mai departe proiectele începute în acest prim mandat de primar”, ne-a declarat Eduard Dzimischi.

El a spus că lucrurile în comună merg înspre direcția dorită, se lucrează la modernizarea zonelor care au fost deja dotate cu utilități și se încearcă maximizarea confortului locuitorilor comunei.

Mai sunt foarte multe de făcut pentru cei din Moara însă drumul început de noi este cel bun și nu vrem să ne abatem de la el. Am să încerc să le demonstrez celor plecați la lucru în afară că au toate motivele să revină în comună și să dezvolte aici afaceri”, a subliniat primarul comunei.


Intră acum și în grupul de