Dan Ioan Cușnir: Vasile Rîmbu a fost un bun manager de dezvoltare și pentru ceea ce a făcut la Spitalul Județean Suceava trebuie felicitat. Ca manager de criză se pare că nu a știut să gestioneze situația din motive pe care le vom afla, dar nu trebuie linșat//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Consilierul județean Dan Ioan Cușnir a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că Vasile Rîmbu, a fost un bun manager de dezvoltare al Spitalului Județean Suceava reușind să dezvolte foarte mult această unitate spitalicească ce a fost, până nu demult, model de bune practici la nivel național și consideră că nu este cazul să fie linșat pentru că a gestionat greșit perioada de criză.

„Cred că e de transmis un mesaj celor care îl linșează pe Vasile Rîmbu în momentul de față. Cel puțin în teorie există două tipuri de manageri: manageri de dezvoltare și manageri de criză. Am văzut acum o serie de politicieni care au găsit o oportunitate să-l linșeze pe managerul Vasile Rîmbu. La cum văd eu lucrurile în momentul de față, Vasile Rîmbu a fost un bun manager de dezvoltare. A știut să atragă fonduri indiferent de partidele care au condus România sau Suceava”, a declarat Dan Ioan Cușnir.

El a subliniat că Vasile Rîmbu a  știut să facă acele dotări necesare Spitalului Județean Suceava în aparatură, echipamente și în personal.

„Se pare că a fost un bun manager de dezvoltare. La fel, se pare, că nu a știut să gestioneze o criză. Nu a fost un bun manager de criză și a fost schimbat. Trebuie să trecem mai ușor peste aceste lucruri și să nu îngropăm un om pentru că nu a știut să gestioneze o criză, sau pentru că a luat niște decizii greșite, sau poate că nu a avut suficiente informații. Vom afla adevărul”, a spus consilierul județean.

El a menționat că Vasile Rîmbu, ca manager de dezvoltare al Spitalului Județean Suceava și-a făcut treaba și sucevenii trebuie să-i fie recunoscători pentru ceea ce a făcut bun la Spitalul Județean Suceava.

„Să învățăm să ne concentrăm pe calitățile oamenilor, pe ceea ce fac bun, pe ceea ce fac pozitiv, nu neapărat pe greșeli”, a conchis Dan Ioan Cușnir.


Intră acum și în grupul de