VIDEO//Polițiștii suceveni recurg la acțiuni fulger pentru a identifica pe cei care dau dovadă de inconștiență și nu respectă măsurile impuse prin ordonanțele militare


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni recurg acum la acțiuni fulger pentru a identifica pe care care dau dovadă de inconștienă și nu respectă măsurile impuse prin ordonanțele militare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, weekendul cu vreme frumoasă poate constitui o tentație pentru mulți să iasă din case și să se pună în situații de risc  pentru propria sănătate, dar și pentru a celorlalți.

El a arătat că dacă altă dată ar fi încurajat socializarea cu respectarea normelor legale acum mesajul este „STAȚI ÎN CASĂ!” pentru că totul să fie bine și să ne vom bucura împreună de beneficiile unui trai normal și sănătos.

Ionuț Epureanu a îndemnat sucevenii ca până se încheie situația de urgență să respecte Ordonanțele Militare, să respecte carantina instituită în municipiul Suceava și celelalte opt comune și să stea în casă.

„Noi suntem prezenți în filtrele rutiere și pe străzile din localități. Polițiști, jandarmi, militari-acționăm împreună. Ca în fiecare zi de la instituirea stării de urgență ne asigurăm că cetățenii respectă legea și STAU ACASĂ. Prin acțiuni fulger încercăm să îi identificăm și pe cei care dau dovadă de inconștiență”, a transmis comisar șef Ionuț Epureanu.

Va înaintez si cateva filmări făcute azi în puncte rutiere fixe de la limita zonei de carantină dar si de la acțiunile de pe principalele artere din municipiul Suceava. STAM ACASA ca sa scurtăm timpul pana cand totul va fi bine.


Intră acum și în grupul de