Pavilionul central al Spitalului Municipal Fălticeni a fost dezinfectat din nou, iar o altă dezinfecție va fi efectuată marți. Se așteaptă și celelalte rezultate ale testelor făcute personalului medical


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului municipal, medicul Vlad Alexandru Morariu, a declarat pentru NewsBucovina că în cursul zilei de duminică a fost efectuată a doua acţiune de dezinfecţie în spaţiile pavilionului central, care a fost închis sâmbătă după-amiaza, după ce mai multe persoane din rândul personalului medical al secţiilor care funcţionează în această clădire au fost confirmate cu noul coronavirus în urma testării.

Medicul Vlad Alexandru Morariu a spus că o a treia acţiune de nebulizare va fi realizată în cursul zilei de marţi.

Întrebat când ar putea fi din nou operaţional pavilionul central, managerul Spitalului municipal Fălticeni a precizat că o decizie de reluare a activităţii, în regim de avarie, va fi luată după ce vor veni şi rezultatele de la celelalte teste efectuate în rândul personalului medical.

De menţionat este că în pavilionul central al Spitalului municipal Fălticeni funcţionează Secţiile de Medicină Internă, Cardiologie, Chirurgie Generală, Anestezie -Terapie Intensivă, precum şi Compartimentul de Primiri Urgenţe.

(LB)


Intră acum și în grupul de