Primarul Ion Lungu anunță că investițiile în Suceava continuă. Lungu: S-au finalizat lucrările la Podul peste râul Suceava și sperăm ca în acest an, cu toate greutățile care au intervenit, să ajungă alimentarea cu gaz metan în Burdujeni sat


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, joi, că în paralel cu lupta împotriva răspândirii noului coronavirus, în Suceava continuă și derularea unor lucrări de investiții importante pentru municipalitate.

Potrivit lui, s-au finalizat lucrările la Podul peste râul Suceava.

“Din păcate, încă nu am reușit să semnăm contractul pentru Ruta Alternativă – tronsonul nr.1, Calea Unirii-Apeductului – Pod râu Suceava pentru că au fost contestații la licitație,” a menționat Lungu.

Primarul a mai declarat că speră, dacă nu se mai atacă în instanță, ca municipalitatea să semneze contractul de execuție în data de 27.04.2020 și să poată să înceapă executarea porțiunii de drum până la intersecția cu strada Mirăuți.

„Am și o veste bună pentru cetățenii din Burdujeni sat. Se lucrează la magistrala de alimentare cu gaz metan și a ajuns Stația de presiune redusă. Sperăm ca în acest an, cu toate greutățile care au intervenit, să ajungă alimentarea cu gaz metan în Burdujeni sat,” a ținut să precizeze Lungu.


Intră acum și în grupul de