Pentru creșterea gradului de dezinfecție în municipiul Suceava, de săptămâna viitoare va fi folosit și un nebulizator, anunță viceprimarul Lucian Harșovschi


Intră acum și în grupul de

De săptămâna viitoare, firma de salubritate din Suceava, Diasil, va efectua acțiunile de dezinfecție și cu un nebulizator, a anunțat viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

El a spus că a purtat discuții cu reprezentanții firmei de salubrizare pentru creșterea gradului de dezinfecție în municipiu și că în acest sens era necesară și intervenția cu un nebulizator, un aparat de igienizare care poate elimina de pe suprafeţe şi din aer bacteriile şi virusurile.

„Inițial a existat varianta închirierii unui astfel de aparat, dar cred că operatorul a înțeles necesitatea lui și l-a achiziționat pentru a fi folosit în exclusivitate în municipiul Suceava de fiecare dată când e nevoie”, a spus viceprimarul.

Lucian Harșovschi a subliniat că realizarea igienizării cu acest nebulizator vine în continuarea acțiunilor zilnice de dezinfecție pe care le face Primăria municipiului Suceava.

Mai mult, au fost aduse și două autospeciale pentru dezinfecția de trotuare acestea fiind speciale pentru spații înguste


Intră acum și în grupul de