Hoaţe surprinse chiar de proprietara casei din care au furat


Intră acum și în grupul de

Două tinere, hoaţe de meserie, au fost surprinse sâmbătă, chiar de proprietara unei case din care tocmai ieşeau. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orei 13.34, prin ,,S.N.U.A.U. 112’’, I.P.J. Suceava a fost sesizat de către B. Paraschiva, de 45 ani, din comuna Todireşti, despre faptul că a surprins în curtea locuinţei sale două persoane de sex feminin, în timp ce ieşeau din locuinţa sa cu bani şi bunuri sustrase. Autoarele au fost identificate ca fiind S. Elena, de 22 ani şi G. Adriana, de 23 ani, ambele din comuna Păltinoasa.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că proprietara, între orele 08.00 – 13.00, a fost plecată la câmp la recoltat cartofii, împreună cu membrii familiei, iar când s-a întors a găsit cele două tinere în timp ce ieşeau din locuinţă sa pe un geam pe care în prealabil l-au forţat, iar din interior au sustras 439 lei şi mai multe bijuterii din material semipreţios.

După extinderea cercetărilor s-a mai stabilit că femeile în acelaşi interval orar şi în aceleaşi împrejurări au mai pătruns şi în locuinţele Angelicăi B., de 36 ani şi G. Paraschiva de 76 ani, din aceeaşi localitate, de unde au sustras bani şi bunuri.
Prejudiciul în valoare totală de aproximativ 1.000 lei a fost recuperat în totalitate şi predat parţilor vătămate, iar tinerele sunt cercetate violare de domiciliu şi furt calificat.


Intră acum și în grupul de