Viceprimarul Sucevei Marian Andronache anunță că se plantează flori, se gazonează, se cosește iarba, pentru ca orașul să arate bine în momentul când vom ieși din casă: Acolo unde înfloresc florile există încă speranță!


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Marian Andronache și-a exprimat, miercuri, speranța că nu va mai fi mult și lucrurile vor reveni la normal și sucevenii se vor putea întoarce la activitățile cotidiene și se vor putea bucura din nou unii de alții.

El a anunțat că angajații Domeniului Public își fac datoria, chiar și în condițiile date, pentru îngrijirea si înfrumusețarea orașului și că fântânile arteziene sunt funcționale, se plantează flori, se gazonează, se cosește iarba, pentru ca orașul să arate bine în momentul când vom ieși din casă.

„Totuși, din tabloul primăvăratic al Sucevei, lipsesc cele mai frumoase flori: râsetele colorate ale copiilor care se joacă în parcuri, jocurile de șah din parcul de la policlinica, plimbările și chiar claxoanele din orele cu trafic intens”, a spus Andronache.

El consideră că ține de noi să dacă ne putem întoarce cât mai devreme la un ritm normal al activității. „Haideți să respectăm în continuare măsurile de prevenție indicate de autorități și să rămânem cât mai mult în case.Să ne revedem sănătoși, iar până atunci vreau să vă bucur privirea cu florile care împodobesc acum orașul”, a conchis Marian Andronache.


Intră acum și în grupul de