Conducerea Primăriei Suceava a început campania de plantare de arbori. Ion Lungu: Dorim ca orașul Suceava să fie cu adevărat un oraș verde//FOTO-VIDEO


Intră acum și în grupul de

Conducerea Primăriei Suceava a participat, joi, la o acțiune de plantare de puieți de arbori în Zona de Agrement Tătărași.

Primarul Ion Lungu a spus că împreună cu cei doi viceprimari avenit în zona de agrement unde se vor planta 360 de puieți primiți gratuit de la Direcția Silvică.

El a spus că e vorba de puieți de stejar, plop sau salcâm.

Lungu a precizat că în această toamnă se vor planta circa 700 de puieți, din care 360 în zona de agrement, iar restul în alte zone din oraș.

Totodată vor fi plantați arbori ornamentali pe străzi, pe bulevardul principal, de la intrarea în oraș, dar și în zonele George Enescu, Mărășești, Burdujeni.

„Dorim ca orașul Suceava să fie cu adevărat un oraș verde. Suntem printre puținele orașe verzi din România pentru că avem poluare redusă, dar ne propunem să plantăm cât mai mulți arbori”, a spus Lungu.

Viceprimarul Teodora Munteanu a spus că a fost o plăcere să participe la plantarea de copaci.

La rândul său, viceprimarul Lucian Harșovschi a subliniat că se vor planta foarte mulți copaci, iar în perioada următoarea va avea grijă și mai mult de mediul înconjurător.


Intră acum și în grupul de