Hotii i-au spart podul si au furat din casa, apoi au iesit pe usa


Intră acum și în grupul de

După ce s-a întors de la nişte prieteni la care a stat cam o lună de zile un tânăr a avut surpriza neplăcută de a constata că i-a fost spartă casa. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, M. Ion, de 29 ani, din comuna Dărmăneşti a sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta locuinţei, de unde au sustras o drujbă, suma de 40 euro şi 30 lei.

Pe data de 14 decembrie, acesta a plecat de la domiciliu în municipiul Reşiţa, la nişte prieteni, revenind la domiciliu în dimineaţa zilei de 13 ianuarie.
Hoţii au pătruns în interiorul locuinţei prin dislocarea unei scânduri de la podul casei, după care au coborât în imobil, iar din camera folosită ca bucătărie, de sub o masă, au sustras o drujbă, iar din dormitor, de pe sobă au sustras suma de 40 euro şi 30 lei.

Aceştia au părăsit locuinţa pe uşa principală de acces, pe care au deschis-o din interior cu chei lăsate de partea vătămată în casă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar cercetările continuă în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului, în valoare de 1800 lei.


Intră acum și în grupul de