Pentru a doua zi consecuvtiv, niciun pat liber al ATI din SJU Suceava pentru bolnavii de Covid-19. În județ sunt internați 366 de pacienți Covid-19, iar 95 de persoane sunt suspecte de infecție cu noul coronavirus


Intră acum și în grupul de

Spitalul Județean Suceava nu are, pentru a doua zi consecutiv, niciun pat liber al Secția ATI pentru pacienții Covid-19.

Potrivit statisticii județene, duminică, totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 366, iar totalul persoanelor suspecte de infecție cu noul coronavirus este de 95.

În județ, în ultimele 24 de ore au fost internate 15 persoane diagnosticate cu Covid – 19, iar în același interval de timp au fost externate 13 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 523 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 187 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 85 pacienți sunt în zona tampon și 251 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 187 pacienți diagnosticați Covid-19 din SJU Suceava 94 prezintă forme medii ale bolii; 17 prezintă forme ușoare, 56 prezintă forme severe, 20 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI; dintre aceștia 13 pacienți sunt ventilați.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 401 paturi libere din care 47 pentru pacienți Covid-19, 241 în sectorul Non-Covid și 113 pentru zona tampon. La unitatea ATI nu este nici un pat disponibil pentru pacienți Covid. De asemenea sunt 31 ventilatoare libere, din care 15 pentru pacienții Covid-19.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 90 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 26 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.              

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 17 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 27 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 19 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de   8.809 persoane declarate vindecate de Covid-19.


Intră acum și în grupul de