Primarul Ion Lungu spune că marile investiții din oraș sunt în grafic, iar toamna lungă a permis recuperarea întârzierilor din primăvară


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, vineri, că în continuare se lucrează susținut la investițiile mari ale municipalității și că investițiile mari începute în oraș sunt în grafic.

Primarul a spus că s-a ridicat podul de peste Pârâul Cetății, din cadrul proiectului „Ruta Alternativă Suceava-Botoșani” care face legătura cu porțiunea din ruta  dată în funcțiune de pe Mirăuți, care duce la Podul Unirii și că, de asemenea se lucrează la trotuare.

El a mai declarat că s-au finalizat lucrările de armare la parcarea subterană din cadrul Pieței George Enescu și urmează să se toarne planșeul săptămâna viitoare.

Mai mult, a prins contur Hala multifuncțională de la Autobaza Electrică, s-au adus panonurile tip sandwich și că urmează să se lucreze la închiderea halei.

Primarul a mai anunțat că se lucrează la organizarea de șantier la Grădinița cu Program Normal din curtea Școlii Generale nr. 7 urmând să înceapă lucrările.

Totodată, se lucrează la modernizarea ștrandului municipal, se fac lucrări la excavații și la clădirile administrative.

„Mulțumim lui Dumnezeu că  avem parte de o toamnă târzie și putem recupera ce nu am reușit să lucrăm în primăvară!”, a transmis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de