Prefectura Suceava recomandă sucevenilor să respecte distanțarea fizică în cadrul întâlnirilor din familie și să limiteze contactul direct cu alte persoane din afara familiei restrânse

Prefectura Suceava a făcut, duminică, un nou apel sucevenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și să evite zonele aglomerate, dar și contactul direct cu persoane din afara familiei restrânse.

Pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Prefectura Suceava face următoarele recomandări:

PURTAȚI MASCA de protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați!

RESPECTAȚI regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și LIMITAȚI, la maximum, orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă!

EVITAȚI zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct/interacțiune cu un număr mare de persoane de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere, locuri de joacă!

RESPECTAȚI cu strictețe regulile de igienă personală, recomandate de autorități pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei apropiați!

APELAŢI TELVERDE 0800800165 – cetățenii pot sesiza cazurilor de încălcare a normelor de protecție.

APELAŢI TELVERDE 0800800358, cetățenii pot apela pentru recomandări  și informații legate de COVID-19.

APELAŢI NUMĂRUL UNIC DE URGENȚĂ 112, doar pentru situații de urgență!