Hornurile raman cauza principala a incendiilor


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc a intervenit vineri, cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Gheorghe P., din municipiul Câmpulung Moldovenesc, str. 28 Noiembrie, cauza fiind un horn. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava incendiul a fost anunţat la ora 13:17 iar la sosirea echipajelor ardea acoperişul adăpostului de animale şi al grajdului ce constituie un corp comun, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie, casa proprietarului şi anexele gospodăreşti.

Incendiul a fost stins la ora 14.50, în limitele găsite. Focul a distrus acoperişul construcţiei, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, 1 tonă plante furajere şi circa 2 metri cubi de cherestea. De asemenea, s-au degradat pereţii şi tavanul construcţiei, pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp pagubele fiind estimate la cca. 15.000 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de evacuare a fumului, neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Pompierii au salvat casa de locuit, anexele şi un autoturism, în valoare de aproximativ 200.000 lei.


Intră acum și în grupul de