Au vrut sa lase un microbuz pe butuci


Intră acum și în grupul de

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112, în noaptea de vineri spre sâmbătă despre faptul că nişte tineri sustrag roţi de la un autoturism parcat pe str. Zorilor din municipiul Suceava. Potrivit IPJ Suceava, la faţa locului au fost identificaţi doi tineri care demontau una din roţile unui microbuz, iar un al treilea tânăr îi aştepta pe ceilalţi doi la volanul unui autoturism parcat chiar în faţa microbuzului respectiv.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului a fost găsită pe bancheta din spate o roată care a fost demontată de la microbuz cu câteva minute în urmă.
Roata sustrasă a fost ridicată de la tinerii respectivi şi predată pe bază de dovadă păgubitului N. Dumitru, din municipiul Suceava.

Celor trei suspecţi, în persoana lui B. Florin, de 19 ani, din oraşul Siret, B. Vasile, de 18 ani şi S. Lucian, de 19 ani, din comuna Dărmăneşti, li s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind cercetaţi în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de