Zapada grea a doborat acoperisul unui grajd si mai multi arbori


Intră acum și în grupul de

Zăpada apoasă şi grea a creat pagube în cursul zilei de sâmbătă. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, prin serviciul 112, sâmbătă la ora 20:27 pompierii au fost solicitaţi să salveze mai multe animale comuna Grămeşti, din gospodăria lui Toader G. Garda de intervenţie Siret s-a deplasat la faţa locului, unde a constata ă acoperişul grajdului a cedat sub greutatea zăpezii, prăbuşindu-se pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, blocând animalele aflate în interior.

Prin intervenţia militarilor, care au degajat în timp util resturile acoperişului prăbuşit, s-au salvat trei animale mari, respectiv o vacă şi două capre şi paisprezece păsări. Misiunea s-a încheiat cu succes la ora 21.40.

Şi militarii Detaşamentului de pompieri Suceava au fost solicitaţi să intervină pentru degajarea unor arbori, doborâţi de greutatea zăpezii.
Astfel, sâmbătă, în jurul orei 22.22, pompierii s-au deplasat pe str. Narciselor unde, un pin de o înălţime de circa 10 metri a căzut pe partea carosabilă, avariind uşor un autoturism marca VW Passat.

Duminică dimineaţă, ora 06.33, militarii au intervenit pe str. Lazăr Vicol, unde un alt pin, de 5 metri înălţime, a căzut, blocând accesul autovehiculelor.


Intră acum și în grupul de