Managerul Spitalului Rădăuți, Traian Andronachi, a fost demis de Consiliul de Administrație în pofida opoziției reprezentanților DSP și ai sindicatelor din spital


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronache, a fost demis vineri seara în ședința Consiliului de Administrație al unității spitalicești.

Andronachi a anunțat pe pagina sa de socializare că membrii Consiliului de Administrație al spitalului desemnați de Consiliul local Rădăuți, respectiv Constantin Luchian și Anca Calenciu, și reprezentantul primarului, în pofida opoziției formată de reprezentanții DSP și de toți reprezentanții sindicatelor din spital, au hotărât demiterea mangerului spitalului Rădăuți.

În aceste condiții Traian Andronachi mulțumește tuturor celor cu care a colaborat pe perioada în care a fost manager al unității spitalicești, în principal colegilor din spital, societății civile și celor cu care a reușit transformările importante pe care le-a cunoscut Spitalul Rădăuți în ultimul an.

„În primul rând vreau să mulțumesc COLEGILOR  mei de la spital, pentru întreaga colaborare, pentru munca și efortul pe care l-ați făcut, îl faceți și îl veți face. Pentru cei peste 4 ani pe care i-am petrecut împreună și peste toate momemtele frumoase sau grele peste care am trecut, vă mulțumesc!

Rămâneți sănătoși, Dumnezeu să vă ocrotească și să vă rog să colaborați pentru binele comunității și al spitalului.

În al doilea rând vreau să va mulțumesc vouă, SOCIETĂȚII CIVILE,pentru sprijinul și încrederea  pe care ați acordat-o colectivului Spitalului Municipal Rădăuți. Fără voi, cei care ați sprijinit, nu am fi reușit să trecem peste acele momemte care pentru alte spitale a însemnat închiderea pentru o perioadă a activității.

În al treilea rând vreau să mulțumesc  colaboratorilor și oamenilor curajoși prin intermediul cărora am reușit, în plină pandemie, să demolăm acoperișul,  să construim încă un etaj, să schimbăm lifturile și toate ferestrele spitalului, să refacem fațada, fără să închidem activitatea vreunei secții (și toate astea pentru a nu pierde finanțarea integrală a tuturor cheltuielilor cu acest proiect,  obținută de la CNI), să avem cele mai rapide rezultate la testele RT PCR și să păstrăm ordinea necesară, prin prisma cărora ne-am străduit să oferim servicii de calitate.

În mod special aș vrea să mai mulțumesc încă odată colegilor pentru poate cea mai importantă recunoaștere a rezultatelor  obținute de Spitalul din Rădăuți și anume, trecerea din categoria a 5-a de acreditare, în categoria a 3-a, acest rezultat fiind obținut în timpul stării de urgență! E drept, tot timpul este loc de mai bine și îmi pun nădejdea că acest mai bine se va întâmplă. Va îmbrățișez și vă mulțumesc în egală măsură  tuturor!”, a transmis Traian Androanachi.


Intră acum și în grupul de