Gheorghe Flutur: Ministerul Dezvoltării va finanța modernizarea corpului E al USV și reabilitarea de drumuri în Liteni


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, miercuri, că după vizita de săptămâna trecută a ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, acest minister va finanța noi proiecte în județul Suceava.

„După discuțiile și analiza de săptămâna trecută, în timpul vizitei ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, în județul Suceava, intră la rând noi proiecte. Este vorba despre Universitatea „Ștefan cel Mare” și orașul Liteni”, a spus Flutur.

El a arătat că vor urma și alte obiective, iar județul Suceava este primul din țară în ceea ce privește implementarea de proiecte finanțate prin Ministerul Dezvoltării.

Potrivit președintelui CJ Suceava, la Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava proiectul finanțat de Ministerul Dezvoltării este în valoare de 11,60 milioane de lei pentru modernizarea și echiparea infrastructurii educaționale universitare în Corpul E.

În ceea ce privește orașul Liteni se va asigura finanțare pentru un proiect de reabilitare și modernizare de străzi și drumuri afectate de calamități, fiind vorba de o sumă de 16,5 milioane de lei pentru o lungime totală de 7 kilometri.


Intră acum și în grupul de