Panica pe strada 6 Noiembrie din municipiu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Panica i-a cuprins miercuri după-amiază pe locatarii din scara B a blocului R5, de pe strada 6 Noiembrie, din municipiul reşedinţă de judeţ. Alarma a fost dată de unul dintre vecini, după ce pe casa scării s-a simţit un miros înecăcios ce provoca o tuse persistentă.

Imediat, proprietarii apartamentelor au sunat la numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului prezentându-se de urgenţă un echipaj al Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, însoţit de un echipaj SMURD.

Ajunşi la faţa locului, pompierii suceveni au evacuat din apartamente toţi locatarii care se aflau acasă, ieşind în faţa blocului circa 10 persoane. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Conform declaraţiilor oferite de căpitan Dan Baltaru, purtător de cuvânt al ISU Suceava, “după evacuarea tuturor persoanelor aflate în apartamente s-a trecut la aerisirea scării şi a locuinţelor pericolul fiind îndepărtat în scurt timp. În momentul de faţă, se încearcă identificarea sursei de provenienţă a gazului”.

În scurt timp, pe strada 6 Noiembrie a ajuns şi un echipaj aparţinând E-On Gaz, dar şi de la Garda de Mediu Suceava care au prelevat probe de la faţa locului.
Nimeni nu s-a putut însă pronunţa cu privire la provenienţa gazului.
Cei mai mulţi dintre locatari spun că au simţit un miros înţepător, iar angajaţii ISU nu exclud nici posibilitatea ca cineva să fi făcut o glumă proastă împrăştiind o cantitate însemnată de spray lacrimogen.

După ce pericolul a fost înlăturat, toţi locatarii evacuaţi din apartamente s-au întors în locuinţe, iar cercetările continuă sub supravegherea poliţiştilor şi a specialiştilor de la ISU.


Intră acum și în grupul de