Blue Air va opera, din 23 aprilie, curse Suceava-București. Flutur: Sunt în discuție și alte destinații care vor fi anunțate în curând


Intră acum și în grupul de

Compania aeriană Blue Air urmează să opereze, din 23 aprilie, curse pe ruta Suceava-București cu over-night pe Aeroportul Suceava.

Astfel, vor fi operate cu o aeronavă Boeing 737 curse în zilele de marți/miercuri, vineri/sâmbătă, duminică/luni.

De la București avionul pleacă seara la ora 19:45, în zilele de marți, vineri și duminică și aterizează la Suceava la ora 20:35 și decolează în zilele de miercuri, sâmbătă și luni de la Suceava la ora 5:00 cu aterizare la 5:50 la București.

Aceste zboruri vor asigura conexiune și cu alte curse ale Blue Air spre destinații europene precum Amsterdam, Koln, Dublin,Frankfurt, Helsinki, Larnaca, Madrid, Malaga, Munchen, Paris, Stuttgart, Torino sau Valencia.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, că sunt în discuție și alte destinații care vor fi anunțate în curând.

„După noile zboruri și noii operatori  de pe Suceava, aeroportul are o încărcare similară celei înainte de pandemie”, a spus președintele CJ Suceava.

El a menționat că va continua ofensiva de a promova zona atât din punct de vedere turistic cât și a mediului de afaceri după ce Ryanair va opera zboruri din Suceava spre Viena și Veneția-Treviso, iar TUI Fly spre Bruxelles.

„Este de remarcat că TUI Fly, care face parte din grupul celui mai mare tour-operator mondial, a ales Suceava ca singură destinație din România ceea ce ne dă speranțe că vom avea parteneriate pentru dezvoltarea turismului în Bucovina și o mai bună conectare a zonei cu mediul de afaceri”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de