Un bărbat care a amenințat cu cuțitul personalul unui restaurant din Rădăuți, reținut de un polițist aflat în timpul liber. Conflictul a izbucnit din cauza notei de plată


Intră acum și în grupul de

Un lucrător (37 ani) din cadrul Serviciului Rutier Suceava, aflat în timpul liber, a urmărit un bărbat care a amenințat cu un cuțit personalul unui restaurant din Rădăuți, reușind ulterior să-l rețină împreună cu polițiștii și jandarmii ajunși la fața locului.

Fapta s-a produs duminică, 4 aprilie. În jurul orei 19:50, poliția a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o persoană (40 ani) amenință personalul din bucătăria unui restaurant având asupra sa și un cuțit, arată un comunicat de presă al IPJ Suceava.

Sursa citată precizează că, în seara respectivă, rădăuțeanul a consumat băuturi alcoolice în incinta restaurantului. Ulterior, între el și personalul localului a izbucnit un conflict din cauza notei de plată.

Bărbatul a părăsit pentru scurt timp localul. Ulterior, el a revenit și a pătruns pe ușa secundară în incinta bucătăriei restaurantului, loc în care a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa, adresând totodată amenințări cu acte de violență angajaților din bucătărie.

Conflictul a fost observat de un polițist care-și petrecea timpul liber în același local. El a intervenit, solicitând bărbatului să părăsească incinta.

Cel din urmă l-a amenințat și pe polițist, după care a fugit din restaurant. Polițistul a fugit din urma lui, urmărindu-l până ce nu au intervenit echipajele de poliție și jandarmi. Astfel, bărbatul a fost imobilizat și încătușat.

IPJ Suceava precizează că, în momentul în care a fost urmărit, rădăuțeanul a aruncat cuțitul într-o grădină din apropiere. Acesta a fost găsit ulterior.

 În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „amenințare”. De asemenea, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.


Intră acum și în grupul de