Polițiștii suceveni vor dona sânge în cadrul campaniei „Sânge pentru viață!” derulată de Fundația Nord 2001, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților și SJU Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni vor participa la campania de donare de sânge derulată de Fundația Nord 2001, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților și SJU Suceava.

Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul campaniei „Sânge pentru viață!”, având la baza protocolul încheiat între Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava și Fundația Umanitară Nord 2001- Sânge pentru România, se alătură, de marți,  marea familie a IPJ Suceava.

Astfel, de dimineață vor fi prezenți la Centrul de Transfuzie comandantul IPJ Suceava, comisar șef  Florin Poenari, alături de purtătorul de cuvânt al instituției, comisar șef Ionuț Epureanu și un grup de polițiști.

Ulterior pe parcursul zilei și până vineri, 30 aprilie, se vor alătură zilnic și alți polițiști din diferite departamente și servicii ale inspectoratului, în funcție de programul acestora.

„Ne bucurăm să îi avem alături de noi în lupta pentru asigurarea stocurilor constante de sânge necesare în procesul medical și în salvarea de vieți”, transmit coordonatorii campaniei de donare de sânge.


Intră acum și în grupul de