Scandal intre doua familii de romi din Mironu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un nou scandal a avut loc în comunitatea de romi din Mironu. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, duminică, la ora 19.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valea Moldovei au fost sesizaţi prin „SNUAU 112” cu privire la faptul că, în localitatea Mironu, s-a produs un scandal între două familii.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, constatându-se că, în jurul orelor 18.00, V. Vasile, de 54 ani, V. Vasile, de 25 ani, V. Gheorghe, de 28 ani şi V. Ilie de 33 ani, toţi din localitate, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de băuturi alcoolice, au spart geamurile de la locuinţe lui P. Nicolai, de 39 ani şi Ţ. Alin, de 26 ani, Ţ. Margareta, de 42 ani, localnici şi i-au şi agresat.

Inspectorul principal Panţiru spune că, de asemenea se reclamă furtul sumei de 9.650 lei din locuinţa lui P. Nicolai.

Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracţiunilor de „furt calificat”, „lovire”, „distrugere” şi „violare de domiciliu”, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptelor de natură penală şi participaţia fiecăruia dintre suspecţi.


Intră acum și în grupul de