Un botez, o nuntă și o aniversare stopate duminică de polițiștii suceveni. Organizatorii și petrecăreții au fost sancționați


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au stopat, duminică, mai multe petreceri private și au aplicat sancțiuni organizatorilor și participanților.

Astfel, la un restaurant din Fălticeni s-a constatat că se desfăşura o petrecere cu ocazia unei căsătorii pe terasa restaurantului, la care participau 30 de persoane, adulţi şi copii.

La sosirea forţelor de ordine, o parte din participanţi au părăsit localul.

Ca urmare a acestei intervenții efectuate de către polițiști, activitatea a fost stopată şi nu s-au înregistrat incidente negative.

Administratorul localului a fost  sancționată contravențional cu amendă de 2.000 lei, iar organizatorul a fost sancționat cu 500 de lei în timp ce toate celelalte persoane au fost sancționate cu avertisment.

Tot duminică, Secția de  Poliție Rurală Ipoteşti a fost sesizată prin 112 că în locuința unui vecin sunt adunate mai multe persoane și ascultă muzică la intensitate ridicată.

La ora 02.22, polițiștii au identificat locuința în care se asculta muzică la intensitate ridicată, iar cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că aceasta aparține unui tânăr de 21 ani, localnic.

Proprietarul a fost găsit la locuință împreună cu alte trei persoane din Suceava care au declarat că participă la serbarea unei zile onomastice.

Întrucât cei în cauză nu au respectat prevederile Legii 55/2020, respectiv organizarea unei petreceri tip aniversare au fost aplicate sancțiuni contravenționale, valoarea totală a sancțiunilor fiind de 13.500 lei, iar proprietarul a fost amendat și cu 500 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

Tot duminică, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, au constatat că pe terasa unui restaurant din Zvoriștea, avea loc un botez unde a fost identificată o formație muzicală și aproximativ 40 de persoane.

Administratorul societății a fost amendat cu 3.000 lei și i s-a pus în vedere acestuia să înceteze evenimentul privat ce se afla în desfășurare, iar iar până la plecarea organelor de poliție de la fața locului, persoanele participante la eveniment au părăsit locația, fiind sancționate cu avertisment.


Intră acum și în grupul de