S-a rupt caruta cu tot cu carutas


Intră acum și în grupul de

Un căruţaş beat „criţă” a refuzat internarea deşi s-a accidentat rău după ce calul speriat a alergat spre o intersecţie izbind căruţa de o maşină. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orei 17.00, pe strada Gheorghe Ştefan, din municipiul Suceava, S. Dumitru, de 23 ani, din comuna Arbore, în timp ce conducea un atelaj hipo, la un moment dat calul s-a speriat, a luat-o la fugă. Acesta a pătruns în intersecţia cu strada Gheorghe Alexandru Ghica şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de D. Ioan, de 31 ani, din municipiul Suceava.

În momentul în care calul a început să alerge, căruţa s-a rupt, iar căruţaşul a căzut autoaccidentându-se. S. Dumitru a refuzat să-i fie acordate îngrijiri medicale de personalul medical, să fie transportat cu ambulanţa la spital şi să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto purtau centura de siguranţă, ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ pentru şofer şi 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru căruţaş, după care lui D. Ioan i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de