Polițistul Ciprian Sfichi, care din 2017 continuă recuperarea de după atacul cu o sabie la Rădăuți și maratonistul Dănuț Cernat au participat la un „maraton simbolic”. IPJ Suceava: Ieri, eroul polițist și campionul maratonist au dat valoare unui traseu de alergare dificil în pădurile Bucovinei


Intră acum și în grupul de

Ciprian Sfichi, polițistul care în anul 2017 a fost victima unui atac cu sabie în timpul unei percheziții pe care o desfășura alături de colegii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Suceava, continuă lupta pentru o recuperare fizică.

Potrivit IPJ Suceava, pe lângă miile de ore de fizioterapie, kinetoterapie, intervenții chirurgicale și tratamente medicamentoase, Ciprian găsește loc în viața lui și pentru momente în care să fie aproape de marile lui pasiuni: poliția și sportul.

Foto: IPJ Suceava

Astfel, în data de 13 iulie, în mod simbolic, Ciprian a făcut câțiva pași alături de maratonistul Dănuț Cernat, un polițist care participă la competițiile naționale și internaționale, dar și aleargă pentru promovarea unor cauze umanitare.

„Ieri, eroul polițist și campionul maratonist au dat valoare unui traseu de alergare dificil în pădurile Bucovinei și au arătat că voința și valorile reale înving. Mulțumim Dănuț pentru inițiativă și efortul depus! Felicitări Ciprian! Suntem alături de tine în ,,maratonul” zilnic pe care îl ai cu viața!”, a transmis IPJ Suceava.

Ciprian Sfichi a fost rănit grav în anul 2017, în timpul unei percheziții la Rădăuți ce viza o rețea de trafic de droguri.

El a suferit leziuni foarte grave la cap și a fost stabilizat la SJU Suceava de unde a fost transferat cu un elicopter la Spitalul de Neurochirugie din Iași unde a fost operat.

De atunci, Ciprian Sfichise află într-o continuă recuperare fizică.


Intră acum și în grupul de