Acasă Actualitate Pacienți din Botoșani cu urgențe medico-chirugicale sunt direcționați către SJU Suceava pentru...

Pacienți din Botoșani cu urgențe medico-chirugicale sunt direcționați către SJU Suceava pentru investigații imagistice la computer-tomograf. Aparatul CT din dotarea Spitalului Județean Botoșani s-a defectat


Intră acum și în grupul de

O parte dintre pacienții cu urgențe medico-chirurgicale din județul Botoșani, care necesită investigații imagistice la computerul tomograf, sunt direcționați către Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru efectuarea acestor investigații.

Purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, medicul Dan Teodorovici, a declarat luni, pentru NewsBucovina, că pacienți din județul Botoșani care necesită examen tomografic în regim de urgență  sunt transportați pentru acest tip de investigație la SJU Suceava, după ce aparatul CT din dotarea Spitalului Județean Botoșani s-a defectat.



El a spus că în weekend-ul trecut au fost efectuate investigații imagistice la CT pentru șase sau șapte pacienți din județul Botoșani, iar preluarea acestor urgențe se va face până la remedierea defecțiunii apărute la CT din dotarea SJU Botoșani.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version