Acasă Social Tânăr băut și fără permis, prins după o urmărire în trafic între...

Tânăr băut și fără permis, prins după o urmărire în trafic între comunele Voitinel și Horodnic de Sus


Intră acum și în grupul de

O urmărire în trafic de aproximativ doi kilometri a avut loc duminică seara, 8 august, pe DN 2E, între comunele Voitinel și Horodnic de Sus.

Concret, în jurul orei 21:35, o patrulă a încercat să oprească pentru control un Audi A4 ce se deplasa pe raza comunei Voitinel. Conducătorul auto nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare spre Horodnic de Sus.



Polițiștii au reușit să blocheze mașina fugarului după aproximativ doi kilometri, la intrare în comuna menționată mai sus.

Astfel s-a stabilit că la volan era un tânăr (27 ani) din Voitinel care nu deține permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.

Mai mult decât atât, el avea 0.46 mg/l alcool pur în aer expirat. Verificările au mai arătat că autoturismului condus de el are ITP expirat din data de 04.08.2021.

Drept urmare, tânărul s-a ales cu dosar penal și cu amenzi. El este cercetat pentru conducere fără permis și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, polițiștii l-au amendat cu 2.900 lei pentru ITP-ul expirat, lipsa documentelor și neoprirea la semnalele polițiștilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version