Iulian Cimpoeșu: Singurul activist de mediu care a venit să discute cu prefectul despre tăierile ilegale din pădurile județului a fost Tiberiu Boșutar


Intră acum și în grupul de

Fostul prefect de Suceava Iulian Cimpoeșu a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că singurul activist de mediu care a prezentat prefectului problemele din domeniul forestier a fost Tiberiu Boșutar.

El a arătat că în decursul mandatului de prefect de șase luni a făcut ce a depins de el pentru a proteja fondul forestier.

„Am avut discuții încă de la începutul mandatului și la Poliție și la Garda Forestieră și peste tot. De partea cealaltă singurul activist de mediu care a venit să discute cu prefectul a fost Tiberiu Boșutar”, a spus fostul prefect.

El a precizat că, în rest, nu a venit nimeni cu nicio problemă, nicio petiție.

„Tot ce se face se poate face în baza unei petiții”, a spus Cimpoeșu.

El a menționat însă că a discutat cu activistul de mediu Tiberiu Boșutar și știe care sunt problemele din sector.

Iulian Cimpoeșu a mai spus că el și-a dat tot interesul pentru soluționarea problemelor din județ.

Iulian Cimpoeșu – NOUL fost prefect al județului Suceava la Subiectul Zilei

Iulian Cimpoeșu – noul FOST prefect al județului Suceava la Subiectul Zilei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 9 septembrie 2021

„Eu mi-am dat tot interesul. În spatele ușilor se întâmplă multe activități, care nu sunt spectaculoase, dar care necesită mult timp în rezolvarea lor. Sunt lucruri care se fac, dar nu se văd, nu se cuantifică”, a spus Cimpoeșu.

Fostul prefect spune că pleacă din funcție cu „fruntea sus”.

„Plec din funcția de prefect cu fruntea sus. Am lăsat loc de bună ziua peste tot. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, tuturor celor care m-au combătut. Munca de prefect nu este deloc ușoară și nu e nici pe departe ceea ce-și închipuie unul sau altul”, a declarat Iulian Cimpoeșu.


Intră acum și în grupul de