A accidentat un biciclist si a plecat mai departe


Intră acum și în grupul de

Un şofer a accidentat un biciclist şi a fugit de la locul faptei. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 23.00, pe DC din dreptul Şcolii Generale cu clasele I-VIII din comuna Volovăţ, M. Dumitru, de 61 de ani din comuna Volovăţ, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe un drum neclasificat şi nu a acordat prioritate unui alt autoturism care circula din sens opus, din curbă, acroşându-l.

În urma impactului, conducătorul autoturismului care circula din sens opus a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a lovit un pieton, care circula pe lângă bicicletă, după care a părăsit locul faptei.

Victima, H. Stratonie, de 61 ani, localnic, a fost transportată la spital unde i s-a stabilit diagnosticul: „hematom prin zdrobire gamba dreapta şi escoriaţii gamba dreaptă”. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul auto M. Dumitru a rămas la locul faptei unde a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Atât conducătorului auto, cât şi biciclistului li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Până în prezent, autoturismul şi conducătorul auto care a părăsit locul faptei nu au fost găsiţi, desfăşurându-se în continuare activităţi în vederea identificării.


Intră acum și în grupul de