Boc a laudat implicarea autoritatilor sucevene si a populatiei in reconstructia caselor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Atât autorităţile locale din Dărmăneşti, cât şi localnicii au primit marţi laudele premierului Emil Boc pentru modul în care s-au implicat în reconstrucţia noilor locuinţe. La Dărmăneşti, premierul Emil Boc şi ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, au vizitat atât zona în care au fost distruse locuinţele, cât şi zona în care au început deja lucrările de reconstrucţie, încurajându-i pe sinistraţi că până la iarnă vor avea casele refăcute.

Primul ministru a arătat că modelul de la Suceava poate fi unul de urmat pentru toţi românii din ţară şi a subliniat că, spre deosebire de alte zone unde localnicii stăteau la terase la bere şi mici, aici întreaga comunitate a dat un semnal pentru toţi românii din ţară pentru cum ar trebui să se comporte în astfel de situaţii.

Premierul i-a promis Elisavetei Cozariuc, a cărei casă a fost distrusă de inundaţii şi care a primit prima autorizaţie de construcţie a locuinţei, pe un nou amplasament, că va veni la sfinţirea casei sale, sperând ca acest lucru să se întâmple la toamnă.


Intră acum și în grupul de