Pentru 1250 de pachete de tigari a ramas fara microbuz


Intră acum și în grupul de

Un cetăţean ucrainean de 48 de ani s-a trezit în câteva minute fără microbuzul proprietate personală şi cu o amendă de 5.000 de lei după ce a încercat să introducă în România ţigări de contrabandă.

Incidental a avut loc în punctual de trecere al frontierei din Siret pe parcursul zilei de joi.

În momentul în care şoferul ucrainean s-a prezentat pentru a intra în ţara noastră angajaţii vămii au trecut la verificarea actelor de călătorie totul fiind în regulă. “Micul traficant” a crezut că scapă, dar toată bucuria s-a transformat în coşmar în momentul în care lucrătorii vamali au procedat la verificarea mijlocului de transport.

Conform declaraţiilor oferite de comisar Ilie Poroch, în urma controlului “au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaş special amenajat în plafonul microbuzului, un număr de 1243 pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană”.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar şoferul s-a ales cu o amendă contravenţională de 5.000 de lei.

În plus, cetăţeanul ucrainean a fost nevoit să se întoarcă în ţara de origine pe jos deoarece autoturismul marca Mercedes – Benz, în valoare de circa 35.000 de lei a fost reţinut de organelle vamale în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de