Convoi umanitar cu ajutoare aduse de jandarmii bucuresteni pentru sinistratii din Gramesti


Intră acum și în grupul de

De la sediul Jandarmeriei Bucureşti, miercuri în zori, un convoi umanitar format din 9 mijloace de transport s-a pornit către comuna suceveană Grămeşti. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, convoiul transportă materiale de construcţii, alimente şi articole vestimentare -400 saci cu ciment, 37 saci cu var de construcţii, 30 saci cu ipsos, 600 kg. vopsea, 260 de saci cu articole vestimentare, 500 kg alimente neperisabile. Acestea vor fi distribuite în satele Verbia, Botoşeniţa Mică, Grămeşti şi Bălineşti.

„Jandarmeria Capitalei, împreună cu colaboratorii săi, a iniţiat campania umanitară „Oameni pentru oameni”, proiect social care are ca obiectiv ajutorarea persoanelor afectate de inundaţii. Campania are ca obiectiv prioritar distribuirea de materiale de construcţii pentru refacerea caselor afectate de inundaţii”, a precizat căpitanul Cornaci.

Acesta a mai menţionat că miercuri, o comisie constituită din cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava şi Jandarmeriei Capitalei s-a deplasat în localitatea Grămeşti, unde, împreună cu reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, a identificat familiile care au cea mai mare nevoie de sprijin.


Intră acum și în grupul de