S-au despartit… dar cine rămâne cu vaca !?


Intră acum și în grupul de

Dragoste cu năbădăi în comuna Şerbăuţi, satul Călineşti, din judetul Suceava.
Doi tineri de sex opus cu vârste de până în 22 de ani au trăit o poveste rurală dar frumosă de dragoste. Iubirea lor a înflorit iar în scurt timp cei doi s-au prezentat în faţa ofiţerului stării civile pentru a întemeia o familie.

După scurt timp însă dragostea a început să se risipească iar între cei doi şi-au făcut loc tot mai des certurile iar despărţirea a venit curând.

Viaţa celor doi a continuat separat dar vinerea trecută fostul ginerică s-a prezentat la poliţie cu o falcă în cer şi una în pământ. Tânărul s-a plans poliţiştilor că pe lângă necazul recentei despărţiri o altă pacoste s-a abătut pe capul lui. Persoane necunoscute i-au furat acestuia vaca pe care o lăsa-se să pască pe păşunea din localitate.

Cum nu era vorba de orice vacă ci una a cărei valoare atingea suma de 1.800 de lei poliţiştii s-au apucat imediat de treabă.

În urma măsurilor întreprinse animalul a fost identificat în scurt timp viu şi nevătămat într-un staul de animale de pe raza localităţii Buda, comuna Zvorîştea. Aici vaca a fost adusă de tânăra soţie a victimei de care s-a despărţit acum o săptămână mutându-se la casa părintească.

Până se stabileşte cui aparţine bunul … deci “cine rămâne vaca” cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de