Doi frati din Falticeni, dati disparuti dupa ce au fugit de acasa


Intră acum și în grupul de

Doi minori din Fălticeni, frate şi soră, au fugit de acasă în urmă cu o săptămână, la un interval de o zi unul de altul. Potrivit IPJ Suceava, primul care a dispărut este băiatul. Acesta se numeşte DINU ALEXANDRUSAMIR şi are vârsta de 10 ani.
Semnalmente: înălţime 1,20 m, păr negru, tuns scurt, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui, urechi mari cu pavilionul depărtat.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou de culoare albă, pantaloni de trening de culoare închisă, pantofi sport de culoare albastră.

În data de 15.07.2010 a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Din investigaţii a rezultat că s-a împrietenit cu doi băieţi, unul dintre ei a mai fugit de acasă şi sunt de negăsit.

Fata se numeşte DINU LĂCRĂMIOARA şi are vârsta de 14 ani. Semnalmente: înălţime 1,60 m, păr negru, lung, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui, sprâncene stufoase.
La data dispariţiei era îmbrăcată cu un tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare albă, încălţată cu şlapi de culoare neagră.

Aceasta a plecat a doua zi după dispariţia fratelui, respectiv pe 16 iulie, spunându-le părinţilor că vrea să îşi cumpere o îngheţată şi nu a mai revenit.
Familia i-a căutat pe la rude şi prieteni până la data de 21.07.2010, când au sesizat dispariţia la Poliţia municipiului Fălticeni.

Persoanele care pot da relaţii cu privire la locaţia celor doi fraţi sunt rugate să apeleze 112 sau 0230/203165.


Intră acum și în grupul de