A accidentat mortal un baiatd e 14 ani aflat pe o bicicleta


Intră acum și în grupul de

Un vitezoman băut a dat peste un băiat de 14 ani ce mergea pe o bicicletă accidentându-l mortal, după care a intrat într-un gard. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 18,07, pe strada Foresta, în interiorul municipiului Vatra Dornei, P. George, de 25 ani, din localitate, posesor al permisului de conducere categoriile „A, B”, din anul 2003, în timp ce conducea autoturismul, din cauza vitezei excesive şi neadaptate la condiţiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pierdut controlul volanului.

Maşina a intrat pe trotuarul din partea stângă, loc în care l-a accidentat pe minorul D. A., de 14 ani, localnic, care se deplasa cu o bicicletă, după care s-a izbit frontal de un stâlp din beton al gardului ce împrejmuieşte o proprietate din zonă.

Băiatul a decedat pe loc, iar conducătorul auto a suferit leziuni care au necesitat transportul cu ambulanţa la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul de „traumatism cranio-cerebral acut deschis cu contuzie cerebrală, epistaxis oprit spontan, traumatism toraco-abdominal şi ambele membre inferioare, plagă contuză genunchi drept, stare de ebrietate”.

Acesta a fost ulterior transferat pentru consult de specialitate la Spitalul Judeţean Suceava.

Poliţiştii spun că nu a fost posibilă testarea cu aparatul etilotest a şoferului deoarece era foarte agitat şi necooperant, dar i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, medicul de gardă şi personalul medical constatând că cel în cauză emana miros de alcool.

Şoferul este supravegheat de poliţişti la Spitalul Judeţean Suceava, iar în funcţie de evoluţia stării de sănătate a acestuia, după obţinerea rezultatului probelor biologice, vor fi dispuse măsurile procedurale, respectiv reţinerea pentru o durată de 24 ore şi prezentarea instanţei de judecată competentă, în vederea arestării preventive.


Intră acum și în grupul de