Zeci de catedre ramase neocupate dupa examenul de titularizare


Intră acum și în grupul de

Din cele 131 de posturi vacantate în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Suceava pentru Concursul de titularizare s-au ocupat 81. Potrivit purtătorului de cuvânt al IŞJ Suceava, Laurenţa Hacmen motivele pentru care au rămas posturi neocupate pot fi cele precum neînscrierea de candidaţi pentru postul respectiv nu s-au înscris candidaţi, note sub şapte la Concursul de titularizare, lipsă atestat de învăţământ special pentru posturile care necesită acest lucru.

Cele mai multe catedre, în număr de 14 au rămas neocupate la matematică, 4 la educatoare , câte 3 la fizică, fizică-chimie, limba granceză.

Laurenţa Hacmen a precizat că cele 50 de posturi rămase devin netitularizabile şi se pot ocupa în etapele viitoare de detaşare şi suplinire.

În zilele de 22 şi 23 iulie au avut loc şedinţele publice de repartizare pe posturi a candidaţilor care au obţinut note peste 7,00, în limita posturilor titularizabile disponibile.

La Colegiul Tehnic “Al. I. Cuza” Suceava a avut loc şedinţa pentru disciplinele limba română, limbi moderne, învăţători, educatoare, arte vizuale, educaţie muzicală, educaţie fizică şi sport, geografie, istorie, kinetoterapie şi profesori documentarişti.

La Colegiul Tehnic “Petru Muşat” Suceava, s-au prezentat cei care au obţinut note peste 7,00 în urma susţinerii concursului de titularizare la matematică, informatică, chimie, fizică, biologie, discipline socio-umane, religie, învăţământ special şi discipline tehnice.

La examen s-au prezentat 959 de concurenţi din cei 1170 înscrişi.
Numai 295 au obţinut note mai mari de şapte, rezultat care le dă dreptul să ocupe un post de cadru didactic titular, la care se mai adaugă încă 4 candidaţi ce au primit note de titularizare după soluţionarea contestaţiilor.

Pe lână cele 131 posturi titularizabile IŞJ Suceava mai are 402 posturi netitularizabile complete şi 446 incomplete.


Intră acum și în grupul de